Hvad er en boks-type transformerstation, og hvad er fordelene ved en boks-type transformerstation?

Hvad er en boks-type transformerstation, og hvad er fordelene ved en boks-type transformerstation?

22-08-06

Hvad er en transformer: En transformer har generelt to funktioner, den ene er buck-boost-funktionen, og den anden er impedanstilpasningsfunktionen.Lad os tale om buck-boost først.Der er mange slags spændinger, der generelt anvendes, såsom 220V til levende belysning, 36V til industriel sikkerhedsbelysning, og spændingen på svejsemaskinen skal også justeres, som alle er uadskillelige fra transformeren.Ifølge princippet om elektromagnetisk gensidig induktans mellem hovedspolen og sekundærspolen kan transformeren reducere spændingen til den spænding, vi har brug for.
I processen med langdistancespændingstransmission bør vi øge spændingen til et meget højt niveau for at reducere spændingstabet, generelt stigende til flere tusinde volt eller endda titusinder af kilovolt, hvilket er transformatorens rolle.
Impedanstilpasning: Det mest almindelige er i elektroniske kredsløb.For at gøre signalet glat, vælges transformeren generelt til impedanstilpasning.For eksempel i den gamle udsendelse, fordi det faste tryk er valgt til eksport, er højttaleren en højmodstandshøjttaler, så kun udgangstransformatoren kan bruges til matchning.Derfor kan det daglige liv ikke adskilles fra transformatorer, og industriel produktion kan ikke adskilles fra transformatorer.
Kort introduktion af boks-type transformerstation: Boks-type transformerstation er sammensat af højspændingsstrømfordelingsskab, strømtransformator, lavspændingsstrømfordelingsskab osv. Den er installeret i en metalboks, og de tre dele af udstyret har et rum til at beskytte hinanden.Understationer af bokstypeer et relativt nyt udstyr.
Fordele ved boks-type transformerstationer:
(1) Lille fodaftryk, velegnet til installation i almindelige belastningsintensive byområder, landdistrikter, boligområder osv., som er befordrende for højspændingsudvidelse, reducerer strømforsyningsradius for spændingsledninger og reducerer ledningsskader.
(2) Reducer omkostningerne ved civil infrastruktur, kan masseproduceres, reducere byggeperioden på stedet, færre investeringer og betydelig effekt.
(3) Lille størrelse, let vægt, nem at installere og flytte.
(4) Forseglede transformatorer kan bruges, og nyt udstyr såsom sf6 ringnetværksskabe har karakteristika af lang cyklus, vedligeholdelsesfrie og komplette funktioner og er velegnet til terminaler og ringnetværk.
(5) Miljøbeskyttelse, nyt og smukt udseende, meget udbredt i midlertidig elektricitet, industriområder, boligkvarterer, kommercielle centre og andre bygningselektricitetsbehov, relativt harmonisk med miljøet.

283_看图王1_看图王